: 2108004562 - 2168001491

Αποστολή Προϊόντων

Έξοδα Αποστολής

Εντός Αττικής παραδόσεις

Για παραγγελίες που αφορούν μικρού όγκου συσκευές η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα ή με την courier ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές και τα ελάχιστα έξοδα μεταφοράς είναι € 6,90 για βάρος έως 2 κιλά και € 1,00 για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες που αφορούν μεγάλου όγκου συσκευές η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα και τα ελάχιστα έξοδα μεταφοράς εντός Αθηνών είναι € 7,90 για παράδοση στο ισόγειο ενώ για το υπόλοιπο Αττικής η χρέωση των μεταφορικών γίνεται κατόπιν συνεννόησης.   

Εκτός Αττικής παραδόσεις

Για παραγγελίες που αφορούν μικρού όγκου συσκευές η αποστολή γίνεται με την courier ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές και τα ελάχιστα έξοδα μεταφοράς για διακίνηση από πόλη (αποθήκη μας) σε πόλη (εκτός Αττικής) είναι 6,90€ για βάρος έως 2 κιλά και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό (στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%).

Για παραγγελίες που αφορούν μεγάλου όγκου συσκευές η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα σε μεταφορική εταιρεία εντός Αθηνών και το κόστος μεταφοράς είναι € 6,90.

Για αποστολές εκτός Αττικής η εταιρεία μας συνεργάζεται με την courier ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ αλλά και με συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρείες.
Σε αυτές παραδίδει εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών τα προϊόντα, οι οποίες αναλαμβάνουν την μεταφορά τους στον τελικό καταναλωτή.

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται στο εργάσιμο οκτάωρο (9:00 - 17:00) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες.

Τρόπος εκτέλεσης παραγγελιών

Οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από τη λήψη τους, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας.


Η αντικαταβολή δεν έχει επιπλέον χρέωση και είναι δωρεάν.