: 2108004562 - 2168001491

Παραδόσεις

Εντός Αττικής παραδόσεις

Για παραγγελίες που αφορούν μικρού όγκου συσκευές όπως Ρολόγια, Μικροσυσκευές, Τηλεφωνικές Συσκευές, Υπόδηση, Αρώματα κ.λ.π.,  η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα ή με την courier CENTER και τα έξοδα μεταφοράς είναι € 7,90 ανά τεμάχιο.

Για παραγγελίες που αφορούν έπιπλα, η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα ή με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες και τα έξοδα αποστολής για τις χερσαίες μεταφορές εντός Αττικής (εξαιρούνται δηλαδή τα νησιά που ανήκουν στον νομό Αττικής) είναι € 3,90. (Αφορά 1 τεμάχιο).

Για παραγγελίες που αφορούν μεσαίου όγκου συσκευές όπως εστίες, απορροφητήρες, φουρνάκια, καφετιέρες, scooter κ.λ.π.,η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα ή με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες και τα έξοδα αποστολής για τις χερσαίες μεταφορές εντός Αττικής (εξαιρούνται δηλαδή τα νησιά που ανήκουν στον νομό Αττικής) είναι € 9,90.

Για παραγγελίες που αφορούν μεγάλου όγκου συσκευές όπως ψυγεία δίπορτα, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια, κουζίνες κ.λ.π., η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα ή με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες και τα έξοδα αποστολής για τις χερσαίες μεταφορές εντός Αττικής (εξαιρούνται δηλαδή τα νησιά που ανήκουν στον νομό Αττικής)
είναι € 12,90.

Για παραγγελίες που αφορούν ψυγεία ντουλάπες, όργανα γυμναστικής,πολυόργανα, διάδρομοι & μηχανήματα γυμναστικής, τραπέζια Ping Pong, η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα ή με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες και τα έξοδα αποστολής για τις χερσαίες μεταφορές εντός Αττικής (εξαιρούνται δηλαδή τα νησιά που ανήκουν στον νομό Αττικήςείναι € 19,90.

Το προιόν παραδίδεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (επί πεζοδρομίου) της δηλωθείσας στην παραγγελία διεύθυνσης παράδοσης χωρίς υποχρέωση μεταφοράς σε όροφο και ο πελάτης υποχρεούται να το παραλάβει στο χώρο αυτό και με δικά του μέσα να το οδηγήσει στη θέση προορισμού του.

Θα πρέπει, παρουσία του υπαλλήλου μας ή της μεταφορικής εταιρείας, να αποσυσκευαστεί και να ελεγχθεί η ακεραιότητα και η κατάσταση του προϊόντος. Εάν διαπιστωθούν χτυπήματα δεν θα πρέπει να γίνει δεκτή η παραλαβή του προϊόντος. 

Μετά την παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη, και την υπογραφή στο αντίστοιχο παραστατικό μας, χωρίς καμία παρατήρηση,δεν θα γίνεται αποδεκτή καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (π.χ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή άλλο μέρος και τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προιόντος σε όροφο με ή χωρίς την υπηρεσία ανακύκλωσης (στην οποία περιλαμβάνεται κατά περίπτωση και αναλόγως των αναγκών πρόσθετο προσωπικό για την εκφόρτωση και μεταφορά ή/και υπηρεσία γερανού και κάθε άλλο μέσο που θα κριθεί απαραίτητο) θα πρέπει κατά την παραγγελία του είδους να το αναφέρει στην εταιρία μας ώστε να ενημερωθεί για το σχετικό επιπλέον κόστος το οποίο διαμορφώνεται αναλόγως της εκάστοτε περίπτωσης.


Εκτός Αττικής παραδόσεις

7,90€ 
για παραγγελίες που αφορούν μικρού όγκου συσκευές όπως Ρολόγια,  Αρώματα, Κινητά, Υπόδηση & Έπιπλα αντίστοιχου όγκου και η αποστολή τους γίνεται με την courier CENTER για διακίνηση από πόλη (αποθήκη μας) σε πόλη (εκτός Αττικής) και αφορούν έκαστο τεμάχιο.

Για τις παραγγελίες που αφορούν 
μεγάλου όγκου έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα σε μεταφορική εταιρεία επιλογής μας, δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής και το κόστος αυτής της μεταφοράς εξαρτάται από την κατηγορία των προϊόντων όπως παρακάτω: 

15,00€ Φούρνοι μικροκυμάτων & Εκτυπωτές & Monitors & Τηλεοράσεις έως 32" & Πολυμίξερ / Κουζινομηχανές &
            Ατμοσταθμοί & Αρτοπαρασκευαστές & 
Κρεατομηχανές & Απορροφητήρες & Ηλεκτρικές Σκούπες,
            Σκουπάκια, Σκούπες ρομπότ,
Σκούπες Επαγ. & Ραπτομηχανές & Εστίες & Ψησταριές Κάρβουνου &
            Ηλεκτρικές Ψησταριές & Ψύκτες Νερoύ & 
Αθλητικά όργανα, Μπάρες για βάρη, Μονόζυγα & Μπασκέτες, 
            Scooter, Complete Skateboards, Μπουφάν, Ηλεκτρικά / Παιδικά πατίνια, Sleeping bags / Σκηνές camping,
            Εξοπλισμός ποδοσφαίρου 
Μηχανές Espresso, Καφετιέρες με κάψουλα, φίλτρου & Πολυκαφετιέρες 

            Έπιπλα κατηγορίας 1:

            
Καρέκλες Επισκέπτη, Καρέκλες Γραφείου, Σκαμπό Γραφείου, Συρταριέρες & 
            Ντουλάπια Γραφείου, Κομοδίνα, Καρέκλες Τραπεζαρίας & Κουζίνας, Μικροέπιπλα 
            κουζίνας, Πουφ, Σκαμπό, Πολυέλαιοι, Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου, Ραφιέρες Κήπου & 
            Βεράντας, Σκαμπό κήπου, Σετ Χαλιά Κρεβατοκάμαρας, Χαλιά Σαλονιού

25,00€ Ηλεκτρικά / Παιδικά ποδήλατα, Βάρη & συναφή είδη

             Επιπλα κατηγορίας 2:

Γραφεία, Στρώματα Ύπνου, Υποστρώματα Κρεβατιού, Ανάκλιντρα, Έπιπλα τηλεόρασης, Σετ Σαλονιού,
Μπουφέδες,Έπιπλα Χωλ, Παπουτσοθήκες,Καναπέδες & Παγκάκια Κήπου, Ντουλάπες Εξωτερικού Χώρου

30,00€ Πλυντήρια Πιάτων & Ρούχων, Στεγνωτήρια ρούχων & Κουζίνες, Φούρνοι &  
            Κλιματιστικά & Τηλεοράσεις 37" και άνω & Ψησταριές Υγραερίου
           
            Επιπλα κατηγορίας 3:

            Κρεβάτια, Σύνθετα Σαλονιού

35,00€
 Ψυγεία Δίπορτα, Ψυγειοκαταψύκτες, Καταψύκτες & Αξεσουάρ Camping
             
            Έπιπλα κατηγορίας 4:

            Τουαλέτες Κρεβατοκάμαρας, Συνθέσεις Τραπεζαρίας

60,00€ Ψυγεία Ντουλάπες & Διάδρομοι Γυμναστικής, Πολυόργανα & Μηχανήματα Γυμναστικής, Τραπέζια Ping Pong             

            Έπιπλα κατηγορίας 5:

Κρεβατοκάμαρες Σετ, Ντουλάπες Ρούχων, Βιτρίνες Σαλονιού, Καναπέδες, Φοιτητικά Πακέτα Επίπλων,
Σετ Έπιπλα Κήπου & Βεράντας

Για παραδόσεις προϊόντων σε μεταφορική εταιρεία επιλογής πελάτη (από αποθήκη μας έως μεταφορική εταιρεία Αθηνών) τα έξοδα μεταφοράς είναι 9,90€. Το κόστος μεταφοράς έως τον τελικό προορισμό επιβαρύνει τον πελάτη.

Για παραγγελίες που αφορούν σετ επίπλων η χρέωση των μεταφορικών θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Τα ανωτέρω ποσά για μεταφορές συσκευών μεγάλου όγκου αφορούν έκαστο τεμάχιο και παράδοση στο κέντρο των πόλεων ενώ σε απομακρυσμένα σημεία ή σε περιπτώσεις μεταφόρτωσης (π.χ. Χαλκιδική, Σποράδες) γίνεται ειδική συνεννόηση χρέωσης με την μεταφορική εταιρεία.

Οι παραγγελίες εκτελούνται στο εργάσιμο δεκάωρο (9:00 - 19:00) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 


Η αντικαταβολή δεν έχει επιπλέον χρέωση και είναι δωρεάν.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.

 

Παραλαβή από το κατάστημα / Παράδοση από την Courier

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, οι παραγγελίες που καταχωρείτε με τρόπο εξόφλησης την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραλαβή από το κατάστημα, θα παραμένουν ενεργές για την εξόφλησή τους ή παραλαβή τους από εσάς, για 7 εργάσιμες μέρες. Με την πάροδο του χρόνου αυτού θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει σε διάστημα 10 ημερών από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα courier  ή να την έχετε αποδεχθεί. σε περίπτωση αποστολής της στο χώρο σας ή να έχετε παραλάβει εσείς από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.