: 2108004562 - 2168001491

Παραδόσεις

Εντός Αττικής παραδόσεις

Για παραγγελίες που αφορούν μικρού όγκου συσκευές όπως Ρολόγια & Αρώματα & Κινητά & Παπούτσια & Έπιπλα μικρού όγκου, η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα ή με την courier ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ και τα έξοδα μεταφοράς είναι € 7,90.

Για παραγγελίες που αφορούν μεγάλου όγκου ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα μεσαίου και μεγάλου όγκου (εκτός σετ), η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα και τα έξοδα αποστολής για τις χερσαίες μεταφορές εντός Αττικής είναι € 17,90 για παράδοση στο ισόγειο (δηλαδή εξαιρούνται τα νησιά που ανήκουν στον νομό Αττικής).


Εκτός Αττικής παραδόσεις

7,90€
για παραγγελίες που αφορούν μικρού όγκου συσκευές όπως Ρολόγια,  Αρώματα, Κινητά, Παπούτσια & Έπιπλα αντίστοιχου όγκου και η αποστολή τους γίνεται με την courier ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ για διακίνηση από πόλη (αποθήκη μας) σε πόλη (εκτός Αττικής) και αφορούν έκαστο τεμάχιο.

Για τις παραγγελίες που αφορούν 
μεγάλου όγκου έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές 

η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα σε μεταφορική εταιρεία επιλογής μας, δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής και το κόστος αυτής της μεταφοράς εξαρτάται από την κατηγορία των προϊόντων όπως παρακάτω: 

15,00€ Φούρνοι μικροκυμάτων & Monitors & Τηλεοράσεις έως 32" & Πολυμίξερ /
            Κουζινομηχανές & Κρεατομηχανές & Ατμοσταθμοί & Απορροφητήρες & Ηλεκτρικές
            Σκούπες & Ραπτομηχανές & Σκούπες Επαγ. & Εστίες & 
            Έπιπλα κατηγορίας 1:

            Καρέκλες Επισκέπτη, Καρέκλες Γραφείου, Σκαμπό Γραφείου, Συρταριέρες &
            Ντουλάπια Γραφείου, Κομοδίνα, Καρέκλες Τραπεζαρίας & Κουζίνας, Μικροέπιπλα
            κουζίνας, Πουφ, Σκαμπό, Πολυέλαιοι, Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου, Ραφιέρες Κήπου
            & Βεράντας, Σκαμπό κήπου, Σετ Χαλιά Κρεβατοκάμαρας, Χαλιά Σαλονιού

20,00€ Επιπλα κατηγορίας 2:

Γραφεία, Στρώματα Ύπνου, Υποστρώματα Κρεβατιού, Ανάκλιντρα, Έπιπλα τηλεόρασης, Σετ Σαλονιού, Μπουφέδες, Έπιπλα Χωλ, Παπουτσοθήκες,Καναπέδες & Παγκάκια Κήπου, Ντουλάπες Εξωτερικού Χώρου

25,00€ Πλυντήρια πιάτων & Πλυντήρια ρούχων & Στεγνωτήρια & Κουζίνες & Φούρνοι &  
            Κλιματιστικά & Τηλεοράσεις 37" και άνω &
            Επιπλα κατηγορίας 3:

            Κρεβάτια, Σύνθετα Σαλονιού

30,00€
 Ψυγεία Δίπορτα, Ψυγειοκαταψύκτες, Καταψύκτες &
            Έπιπλα κατηγορίας 4:

            Τουαλέτες Κρεβατοκάμαρας, Συνθέσεις Τραπεζαρίας

50,00€
 
Ψυγεία Ντουλάπες &
             
Έπιπλα κατηγορίας 5:

Κρεβατοκάμαρες Σετ, Ντουλάπες Ρούχων, Βιτρίνες Σαλονιού, Καναπέδες, Φοιτητικά       Πακέτα Επίπλων, Σετ Έπιπλα Κήπου & Βεράντας

Για παραδόσεις προϊόντων σε μεταφορική εταιρεία επιλογής πελάτη (από αποθήκη μας έως μεταφορική εταιρεία Αθηνών) τα έξοδα μεταφοράς είναι 9,90€. Το κόστος μεταφοράς έως τον τελικό προορισμό επιβαρύνει τον πελάτη.

Για παραγγελίες που αφορούν σετ επίπλων η χρέωση των μεταφορικών θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Τα ανωτέρω ποσά για μεταφορές συσκευών μεγάλου όγκου αφορούν έκαστο τεμάχιο και παράδοση στο κέντρο των πόλεων ενώ σε απομακρυσμένα σημεία ή σε περιπτώσεις μεταφόρτωσης (π.χ. Χαλκιδική, Σποράδες) γίνεται ειδική συνεννόηση χρέωσης με την μεταφορική εταιρεία.

Οι παραγγελίες εκτελούνται στο εργάσιμο δεκάωρο (9:00 - 19:00) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 


Η αντικαταβολή δεν έχει επιπλέον χρέωση και είναι δωρεάν.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.

 

Παραλαβή από το κατάστημα / Παράδοση από την Courier

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, οι παραγγελίες που καταχωρείτε με τρόπο εξόφλησης την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραλαβή από το κατάστημα, θα παραμένουν ενεργές για την εξόφλησή τους ή παραλαβή τους από εσάς, για 7 εργάσιμες μέρες. Με την πάροδο του χρόνου αυτού θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει σε διάστημα 10 ημερών από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα courier  ή να την έχετε αποδεχθεί. σε περίπτωση αποστολής της στο χώρο σας ή να έχετε παραλάβει εσείς από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.