: 2108004562 - 2168001491

Παραδόσεις

Εντός Αττικής παραδόσεις

Για παραγγελίες που αφορούν μικρού όγκου συσκευές όπως Ρολόγια & Αρώματα & Κινητά & Παπούτσια & Έπιπλα μικρού όγκου, η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα ή με την courier ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ και τα έξοδα μεταφοράς είναι € 7,90.

Για παραγγελίες που αφορούν μεγάλου όγκου ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα μεσαίου και μεγάλου όγκου (εκτός σετ), η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα και τα έξοδα μεταφοράς εντός Αττικής είναι € 17,90 για παράδοση στο ισόγειο.


Εκτός Αττικής παραδόσεις

Για παραγγελίες που αφορούν μικρού όγκου συσκευές η αποστολή γίνεται με την courier ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ και τα έξοδα μεταφοράς για διακίνηση από πόλη (αποθήκη μας) σε πόλη (εκτός Αττικής) είναι 7,90€, αφορούν έκαστο τεμάχιο και αφορούν κατηγορίες προϊόντων όπως Ρολόγια & Αρώματα & Κινητά & Παπούτσια & Έπιπλα μικρού όγκου.

Για παραγγελίες που αφορούν μεσαίου όγκου συσκευές η αποστολή γίνεται είτε με courier ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ είτε με  μεταφορική εταιρεία επιλογής μας και τα έξοδα μεταφοράς για διακίνηση από πόλη (αποθήκη μας) σε πόλη (εκτός Αττικής) είναι 15,00€, αφορούν έκαστο τεμάχιο και αφορούν κατηγορίες προϊόντων όπως Φούρνοι μικροκυμάτων & Monitors & Τηλεοράσεις έως 32" & Πολυμίξερ / Κουζινομηχανές & Κρεατομηχανές & Ατμοσταθμοί & Απορροφητήρες & Ηλεκτρικές Σκούπες & Ραπτομηχανές & Σκούπες Επαγγελματικές & Εστίες & Έπιπλα μεσαίου όγκου

Για παραγγελίες που αφορούν μεγάλου όγκου έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα σε μεταφορική εταιρεία επιλογής μας, δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής και το κόστος αυτής της μεταφοράς εξαρτάται από την κατηγορία των προϊόντων όπως παρακάτω: 

25,00€ Πλυντήρια πιάτων & Πλυντήρια ρούχων & Στεγνωτήρια & Κουζίνες & Φούρνοι & Κλιματιστικά & Τηλεοράσεις 37" και άνω
30,00€ Ψυγεία Δίπορτα, Ψυγειοκαταψύκτες, Καταψύκτες & 
Έπιπλα μεγάλου όγκου
50,00€ Ψυγεία Ντουλάπες Έπιπλα πολύ μεγάλου όγκου

Για παραδόσεις επίπλων σε μεταφορική εταιρεία επιλογής πελάτη (απο αποθήκη μας έως μεταφορική εταιρεία Αθηνών) τα έξοδα μεταφοράς είναι 9,90€. Το κόστος μεταφοράς έως τον τελικό προορισμό επιβαρύνει τον πελάτη.

Για παραγγελίες που αφορούν σετ επίπλων η χρέωση των μεταφορικών θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Τα ανωτέρω ποσά για μεταφορές συσκευών μεγάλου όγκου αφορούν έκαστο τεμάχιο και παράδοση στο κέντρο των πόλεων ενώ σε απομακρυσμένα σημεία ή σε περιπτώσεις μεταφόρτωσης (π.χ. Χαλκιδική, Σποράδες) γίνεται ειδική συνεννόηση χρέωσης με την μεταφορική εταιρεία.

Οι παραγγελίες εκτελούνται στο εργάσιμο δεκάωρο (9:00 - 19:00) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 


Η αντικαταβολή δεν έχει επιπλέον χρέωση και είναι δωρεάν.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.

 

Παραλαβή από το κατάστημα / Παράδοση από την Courier

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, οι παραγγελίες που καταχωρείτε με τρόπο εξόφλησης την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραλαβή από το κατάστημα, θα παραμένουν ενεργές για την εξόφλησή τους ή παραλαβή τους από εσάς, για 7 εργάσιμες μέρες. Με την πάροδο του χρόνου αυτού θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει σε διάστημα 10 ημερών από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα courier  ή να την έχετε αποδεχθεί. σε περίπτωση αποστολής της στο χώρο σας ή να έχετε παραλάβει εσείς από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.