: 2108004562 - 2168001491

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης κάρτας

Παρέχεται δυνατότητα εφάπαξ εξόφλησης των παραγγελιών μέσω των ανωτέρω καρτών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν τηρεί στοιχεία των καρτών στην βάση δεδομένων του και ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της κάρτας.

Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την κάρτα σας και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που  η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας και η κάρτα που χρησιμοποιείται είναι εταιρική τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη κάρτα και τη ταυτότητα του.


Με Μετρητά ή Πιστωτική κάρτα στο κατάστημα
Επιλέγοντας στην φόρμα παραγγελίας σαν Τρόπο Αποστολής την ‘’Παραλαβή από το κατάστημα’’ σας παρέχεται η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από τo κατάστημα μας εξοφλώντας είτε με μετρητά, για παραστατικά αξίας μικρότερης των 500,00€, είτε με πιστωτική κάρτα.

Η έδρα του καταστήματος είναι Κοραή 19 Μοσχάτο και οι ώρες λειτουργίας του είναι Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00.

Με αντικαταβολή
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με αντικαταβολή όταν η παράδοση γίνει στον χώρο σας είτε με δικά μας μέσα είτε μέσω courier.

Η αντικαταβολή δεν ισχύει στις παραγγελίες:
1) των Επίπλων και των Κινητών Τηλεφώνων για παραλαβή από το κατάστημα και για αποστολή εντός και εκτός Αττικής και 
2) των Ηλεκτρικών Συσκευών για αποστολή εκτός Αττικής με μεταφορική εταιρεία. 
Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή με την χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας προκειμένου να ξεκινήσει η εκτέλεση της παραγγελίας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500,00 € και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) και προς εταιρείες (τιμολόγια πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας


Με κατάθεση σε τραπεζικό ή μεταφορά σε ηλεκτρονικό λογαριασμό
Η επιλογή πληρωμής μέσω εμβάσματος από άλλη τράπεζα εκτός δηλαδή αυτών που συνεργάζεται η εταιρεία μας, επιβαρύνει το τελικό ποσό της παραγγελίας με επιπλέον τα έξοδα της συναλλαγής.

Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης ποσού μεγαλύτερου των 200€ ή συνολικής παραγγελίας 3 τεμαχίων και άνω ανεξαρτήτως προϊόντων η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει προκαταβολή μέρους του συνολικού ποσού για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης. είτε με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά, είτε με καταβολή μετρητών στο κατάστημα, είτε με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας του πελάτη.

Μπορείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε ποσό στους ακόλουθους λογαριασμούς:

Για την έκδοση Τιμολογίου & Απόδειξη Λιανικής:

VIVA PAYMENT SERVICES
IBAN GR2670100000000660841573039
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : TILEKET A.E.B.E.

Μπορείτε να κάνετε μεταφορά μέσω e-banking από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, επιλέγοντας είτε "Μεταφορά σε Λογαριασμό Άλλης Τράπεζας στην Ελλάδα" είτε "Μεταφορά σε Λογαριασμό Τρίτου εκτός της Τράπεζας σας" και καταχωρώντας το ανωτέρω ΙΒΑΝ

Για την έκδοση Απόδειξη Λιανικής:
 
EUROBANK-ERGASIAS
0026.0050.39.0200691946
ΙΒΑΝ GR9202600500000390200691946

Για άμεση ενημέρωση μας μπορείτε να στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο sales@emark.gr.

Μέσω VIVA PAYMENT SERVICES

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω e-banking από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, επιλέγοντας είτε "Μεταφορά σε Λογαριασμό Άλλης Τράπεζας στην Ελλάδα" είτε "Μεταφορά σε Λογαριασμό Τρίτου εκτός της Τράπεζας σας" και καταχωρώντας το ανωτέρω ΙΒΑΝ.

Επίσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία από το σπίτι σας στην courier, πριν την αποστολή του προϊόντος, έχοντας σας πρώτα αποστείλει με email την ανάλογη φόρμα ειδοποίησης της VIVA. Η παροχή αυτή έχει επιπλέον χρέωση € 3,50.

Τέλος, εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με μετρητά σε περισσότερα από 1000 VIVA σημεία (VIVA SPOTS) σε όλη την Ελλάδα.


Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής.