: 2108004562 - 2168001491

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης κάρτας

Παρέχεται δυνατότητα εφάπαξ εξόφλησης των παραγγελιών μέσω των ανωτέρω καρτών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν τηρεί στοιχεία των καρτών στην βάση δεδομένων του και ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της κάρτας.

Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την κάρτα σας και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που  η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας και η κάρτα που χρησιμοποιείται είναι εταιρική τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη κάρτα και τη ταυτότητα του.

Μέσω PayPal
Δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με την χρήση του γνωστού συστήματος πληρωμών της PayPal Inc. το οποίο χρησιμοποιείται παγκοσμίως για συναλλαγές μέσω Internet.
Για την παράδοση των προϊόντων ισχύουν όσα αναφέρονται για την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.


Με Μετρητά ή Πιστωτική κάρτα στο κατάστημα
Επιλέγοντας στην φόρμα παραγγελίας σαν Τρόπο Αποστολής την ‘’Παραλαβή από το κατάστημα’’ σας παρέχεται η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από τo κατάστημα μας εξοφλώντας είτε με μετρητά, για παραστατικά αξίας μικρότερης των 500,00€, είτε με πιστωτική κάρτα.

Η έδρα του καταστήματος είναι Κοραή 19 Μοσχάτο και οι ώρες λειτουργίας του είναι Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00.


Με αντικαταβολή
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με αντικαταβολή κατά την παράδοση τους στο χώρο σας είτε με δικά μας μέσα είτε μέσω courier.

Δεν ισχύει η αντικαταβολή  στην εξόφληση των λευκών συσκευών όπου γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή με την χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας προκειμένου να ξεκινήσει η εκτέλεση της παραγγελίας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500,00 € και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) και προς εταιρείες (τιμολόγια πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας


Με κατάθεση σε τραπεζικό ή ηλεκτρονικό λογαριασμό
Η επιλογή πληρωμής μέσω εμβάσματος από άλλη τράπεζα εκτός δηλαδή αυτών που συνεργάζεται η εταιρεία μας, επιβαρύνει το τελικό ποσό της παραγγελίας με επιπλέον τα έξοδα της συναλλαγής.

Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης ποσού μεγαλύτερου των 300€ ή συνολικής παραγγελίας 3 τεμαχίων και άνω ανεξαρτήτως προιόντων η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει προκαταβολή μέρους του συνολικού ποσού για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης. είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με καταβολή μετρητών στο κατάστημα, είτε με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας του πελάτη.

Μπορείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε ποσό στους ακόλουθους λογαριασμούς:

Για την έκδοση Τιμολογίου:

VIVA Payments
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με e-banking από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, μέσω του συστήματος της VIVA Payments με επιβάρυνσή σας μόνο τα έξοδα της μεταφοράς από την τράπεζά σας.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία.

 
Για την έκδοση Απόδειξη Λιανικής:
 
EUROBANK-ERGASIAS
0026.0050.39.0200691946
ΙΒΑΝ GR9202600500000390200691946


Για άμεση ενημέρωση μας μπορείτε να στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο sales@emark.gr.

Μέσω VIVA Payments

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με e-banking απο τον τραπεζικό σας λογαριασμό, μέσω του συστήματος της VIVA Payments με επιβάρυνσή σας μόνο τα έξοδα της μεταφοράς απο την τράπεζά σας.

Επίσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία απο το σπίτι σας στην courier, πρίν την αποστολή του προϊόντος, έχοντας σας πρώτα αποστείλει με email την ανάλογη φόρμα ειδοποίησης της VIVA. Η παροχή αυτή έχει επιπλέον χρέωση € 3,50.

Τέλος, εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με μετρητά σε περισσότερα απο 1000 VIVA σημεία (VIVA SPOTS) σε όλη την Ελλάδα.

Στη συναλλαγή μέσω VIVA Payments μπορεί να εκδοθεί Απόδειξη Λιανικής  και Τιμολόγιο Πώλησης για όλες τις αξίες των παραγγελιών.

Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής.