: 2108004562 - 2168001491
 • GIGASET C530

GIGASET C530

 • Κατασκευαστής: GIGASET
 • Κωδικός Προϊόντος: GIGASET C530
 • Διαθεσιμότητα: Παράδοση Περίπου 10 Εργάσιμες
 • 49,90€

- OR -

  Ρυθμίστε το τηλέφωνο σας ως έκφραση του εαυτού σας
Τόσο μοναδικό όσο εσείς! Με απλό χειρισμό και μοντέρνα εμφάνιση, το σταθερό τηλέφωνο Gigaset C530 μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας προτιμήσεις. Επιλέξτε έναν από τους δύο υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων για το φόντο της έγχρωμης οθόνης 1,8". Μπορείτε ακόμα και να ορίσετε μια δική σας προστασία οθόνης, ένα προσωπικό προφίλ ήχων και διαφορετικούς ήχους κλήσης για συγκεκριμένες επαφές.

Άνετες κλήσεις από ένα τηλέφωνο με ανοικτή συνομιλία
Αν αναζητείτε ένα οικονομικό και αξιόπιστο τηλέφωνο με δυνατότητα ανοικτής συνομιλίας, τότε το Gigaset C530 είναι εδώ για εσάς. Η χρήση αυτού το τηλεφώνου είναι απολαυστική χάρη στο φιλικό του πληκτρολόγιο και την φωτιζόμενη οθόνη γραφικών. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας ανοικτής συνομιλίας με το πάτημα ενός πλήκτρου, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η συσκευή είναι ρυθμισμένη από το εργοστάσιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μόλις βγει από το κουτί συσκευασίας. Όταν δέχεστε εισερχόμενη κλήση μπορείτε να επιλέξετε τον κουδουνισμό ανάμεσα από 30 πολυφωνικούς ήχους. Επιπλέον μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνο σας είναι φιλικό προς το περιβάλλον και προσφέρει τεχνολογία μηδενικής ακτινοβολίας με τη Λειτουργία ΕCO+.

Εύκολος χειρισμός και ελευθερία κινήσεων
Το Gigaset C530 είναι σχεδιασμένο ώστε να κάνει τη χρήση του απλή και άμεση, χάρη στη τεχνολογία plug&play. Η κλήση αριθμών ή η αποθήκευση στο τηλεφωνικό κατάλογο είναι πολύ εύκολη, χάρη στην φωτιζόμενη οθόνη γραφικών και το πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες. Η ανοικτή συνομιλία μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί οποτεδήποτε θέλετε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Απλά πιέστε το πλήκτρο ανοικτής συνομιλίας και απολαύστε την ευκολία αυτής της λειτουργίας. Με χρόνο ομιλίας που φτάνει τις 14 ώρες και χρόνο αναμονής έως και 300 ώρες, δεν θα ανησυχείτε για την φόρτιση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας.

Αποθήκευση δεδομένων
Χωράει όλες σας τις επαφές! Στο τηλεφώνικό κατάλογο του Gigaset C530 μπορείτε να καταχωρίσετε έως και 150 επαφές με πλήρες όνομα και μέχρι 3 αριθμούς για καθεμία από αυτές. Σημειώστε τα πρόσωπα που είναι πιο σημαντικά για εσάς και ορίστε μια βολική υπενθύμιση για να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεχάσετε τις σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν τα πρόσωπα αυτά. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της συσκευής δεν τελειώνουν εδώ! Χρησιμοποιήστε τη  βολική νυχτερινή λειτουργία για σίγαση του ήχου κλήσης, όποτε χρειάζεστε λίγη ησυχία.

Πρακτικότητα
Το Gigaset C530 είναι μία αξιόπιστη και χρήσιμη συσκευή  σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η αναγνώριση κλήσεων σας ενημερώνει για το ποιος σας καλεί, ενώ μετά το τέλος της κλήσης μπορείτε να δείτε τη διάρκεια της. Στο C530 μπορείτε να βρείτε επίσης πληροφορίες για την ημερομηνία και ώρα των κλήσεων αλλά και ένα πολύ χρήσιμο ξυπνητήρι.

Εξοικονόμηση ρεύματος και μηδενική ακτινοβολία
Το τροφοδοτικό εξοικονόμησης ενέργειας του Gigaset C530 καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, έτσι κάνετε καλό στο περιβάλλον αλλά και στη τσέπη σας. Όλα τα ασύρματα τηλέφωνα Gigaset, αυξομειώνουν την ισχύ του σήματος που εκπέμπουν, ανάλογα με την απόσταση του ασύρματου ακουστικού από το σταθμό βάσης. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα δύο ρυθμίσεων με σκοπό τη μείωση της ακτινοβολίας του Gigaset C530. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας ECO επιτυγχάνεται μείωση κατά 80% της ακτινοβολίας στην διάρκεια των κλήσεων, ενώ με ενεργοποίηση της λειτουργίας ECO+, επιτυγχάνεται ο μηδενισμός της ακτινοβολίας όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Μοναδική ποιότητα ήχου, ακόμα και σε λειτουργία ανοικτής συνομιλίας
Είναι πολύ σημαντικό να εκφράζετε τις σκέψεις σας, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και να μπορείτε να ακούτε καλά το συνομιλητή σας. Χάρη στην τεχνολογία High Sound Performance, το αναλογικό τηλέφωνο Gigaset C530 σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας σε κάθε κλήση για να μπορείτε να ακούτε την κάθε λέξη πεντακάθαρα, ακόμα και όταν μιλάτε σε λειτουργία ανοικτής συνομιλίας.

 

Χαρακτηριστικά

 • Τηλεφωνικός κατάλογος 150 επαφών με πλήρη ονόματα, 3 αριθμούς ανά επαφή, ξεχωριστό ήχο κλήσης και υπενθύιμση γενεθλίων
 • Λειτουργία μνήμης με τις τελευταίες 25 εισερχόμενες ή αναπάντητες κλήσεις με ένδειξη ώρας & ημερομηνίας
 • Λειτουργία ECO για μείωση μέχρι 80% της ακτινοβολίας κατά την χρήση
 • Λειτουργία ECO+ για μείωση της ακτινοβολίας σε μηδενικά επίπεδα κατά τη διάρκεια αναμονής
 • Φωτιζόμενη οθόνη γραφικών για άνετη χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης ανοιχτής συνομιλίας με φωτιζόμενο πλήκτρο
 • Συνολικό χρόνο αναμονής που φθάνει τις 200 ώρες και ομιλίας μέχρι και 18 ώρες
 • Δυνατότητα σύνδεσης μέχρι 4 ακουστικών στην κεντρική βάση
 • Αυξημένη ασφάλεια με κρυπτογράφηση μετάδοσης φωνής
 • Μοναδική ποιότητα ήχου HSP™, ακόμα και σε λειτουργία ανοικτής συνομιλίας
 • 2 πλήκτρα συντόμευσης για τις αγαπημένες σας λειτουργίες (μπορείτε να τα ρυθμίσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας)
 • Νυχτερινή λειτουργία σίγασης κουδουνισμού της συσκευής
 • Εργονομικό πληκτρολόγιο ακριβείας, κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας
 • Δυνατότητα υποστήριξης του κλιπ ανοικτής συνομιλίας Gigaset L410


Το Gigaset C530 είναι ικανό να καλύψει κάθε βασική ανάγκη επικοινωνίας μέσα σε ένα σπίτι με οικονομομία και αυξημένη ασφάλεια.

 

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή